Sommer er grillmad - og grillmad er kartoffelsalat. Vi griller hele året, men her tænkes på den helt traditionelle grillmad: Et par koteletter, nogle grillpølser eller en hakkebøf, noget grønt, lidt brød - og så selvfølgelig kartoffelsalaten! Glem den fra supermarkedets køledisk - og lav den selv, hvis det skal være allerbedst!

Køb følgende til herlighederne:
1 kg nye kartofler - kogte, pillede og skiveskårne
4 forårsløg i tynde skiver
Et bundt radiser i tynde skiver
Et bundt purløg, hakket
4 spsk go' mayonnaise, evt. hjemmelavet
4 spsk creme fraiche 18%
3 spsk æbleeddike
1 tsk dijon sennep
1 fed finthakket hvidløg
Bland ingredienserne til dressingen, tilsæt hvidløg og purløg og smag til med salt, peber og lidt sukker. Vend det forsigtigt i kartofler, forårsløg og radiser.
Comments