Søg
  • Morten

Burgerboller i egen ovn

Opdateret: 27. maj 2021


Hjemmelavede burgerboller er bare bedre - og egentlig nemme at bage....



Denne opskrift rækker til ca. 16 boller.


Du skal bruge:


  • 25 gram gær

  • 5 dl vand

  • 300 gram groft mel

  • 600 gram hvedemel

  • 100 gram hørfrø eller andre kerner

  • 75 gram sukker

  • 15 gram salt

  • 75 gram olie


Opløs gæren i væsken i en skål - og tilsæt alle øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem - nemmest i en røremaskine.


Dæk dejen og lad den hæve lunt en time eller to.


Del dejen i ca 16 lige store portioner og form flade boller, som efterhæver en halv times tid.


Pensl bollerne med æg, mælk eller vand og drys med sesam frø.


Bag bollerne i 12-15 min. ved 220 grader.

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Når du gerne vil ha' friskbagte boller til din morgenmad og vil bruge mindst mulig tid på at forberede dem, så er her opskriften, du skal bruge... Ingredienser (giver 12-14 boller afhængig af størrels

Vi bliver i det asiatiske og prøver med denne indiske curry, som kan laves med både lamme- og oksekød. Sus ned til købmanden efter følgende: 6-800 g skært lamme- eller oksekød 2 grofthakkede løg 4 fed