Søg
  • Morten

Hjemmebagt toastbrød

Bag dit eget toastbrød som prikken over i'et til en skinke og ost sandwich.


Til et brød skal du bruge:

  • 450 g god hvedemel (fx. Tipo 00 eller Manitoba)

  • 3½ dl lun mælk

  • 25 g gær

  • 1 tsk salt

Opløs gæren i den lune mælk. Rør mel og salt i på røremaskine i ca. 5 min.


Put dejen i en firkantet form, f.eks. en rugbrødsform. Jeg bruger en form med et rumindhold på ca 2½ liter. Sættes til hævning i 1-2 timer - dækket med bagepapir og et spækbrædt.


Tænd ovnen på 200 grader (ikke varmluft) og bag brødet i 35-40 minutter med noget tungt, f.eks. pizzasten eller bagestål som låg, så brødet bliver helt firkantet.

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Når du gerne vil ha' friskbagte boller til din morgenmad og vil bruge mindst mulig tid på at forberede dem, så er her opskriften, du skal bruge... Ingredienser (giver 12-14 boller afhængig af størrels