top of page
Søg

Hjemmebagt toastbrød

  • Forfatters billede: Morten
    Morten
  • 22. mar. 2021
  • 1 min læsning

Bag dit eget toastbrød som prikken over i'et til en skinke og ost sandwich.


Til et brød skal du bruge:

  • 450 g god hvedemel (fx. Tipo 00 eller Manitoba)

  • 3½ dl lun mælk

  • 25 g gær

  • 1 tsk salt

Opløs gæren i den lune mælk. Rør mel og salt i på røremaskine i ca. 5 min.


Put dejen i en firkantet form, f.eks. en rugbrødsform. Jeg bruger en form med et rumindhold på ca 2½ liter. Sættes til hævning i 1-2 timer - dækket med bagepapir og et spækbrædt.


Tænd ovnen på 200 grader (ikke varmluft) og bag brødet i 35-40 minutter med noget tungt, f.eks. pizzasten eller bagestål som låg, så brødet bliver helt firkantet.

Comments


Copyright 2018 Christina Foldager & Morten Storm

Alle rettigheder forbeholdt

bottom of page