top of page
Søg
  • Forfatters billedeMorten

The Hiking Project

"Better Data. Better Maps. Better Hikes" - er mottoet for en hjemmeside, som drives af REI (en amerikansk co-op friluftsudstyr butikskæde). På hjemmesiden kan vandrere lægge deres vandrer-oplevelser ind i form af kort og rutebeskrivelser, som andre vandrere kan bruge i valget af ruten og planlægning af deres tur.


Vi har - for at se, hvordan hjemmesiden virker - lagt sidste sommers 3 dages vandretur rundt om Mont Bego i Sydfrankrig ind på hjemmesiden (læs Christinas indlæg om turen her).


Først og fremmest noterer man sig, at ikke hvad som helst bliver accepteret som indlæg - og det er jo i bund og grund en god ting, da man tilsyneladende er meget optaget af at opnå en høj kvalitet i indlæggene.


Første bud på et indlæg bliver mødt med uddybende spørgsmål og ønsker: "Kan du uddybe beskrivelsen af ruten?", "Udgør denne del af ruten noget af en anden rute?" eller "Har du nogle flere billeder, som illustrerer turen?". Processen kan derfor godt virke lidt lang, men det er jo heldigvis i en god sags tjeneste.


Alt i alt virker det meget velorganiseret - og det største minus er nok, at hjemmesiden med sin amerikanske oprindelse indeholder langt flest vandreruter på det nordamerikanske kontinent.

38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page