top of page
Søg

Tur for to - til Rom

Opdateret: 27. mar. 2018

To feriedage op til en weekend, en kuffert og mit pas - det var det eneste, jeg var forberedt på - og fik fortalt inden den torsdag morgen i november...

Og jeg skal da ellers lige love for, at det blev en overraskelse af format!


Da vi vågnede torsdag d. 8. november var kufferten pakket med tøj til al slags vejr, humøret var højt og spændingen næsten uudholdelig - hvor skulle vi hen?


GPS'en i bilen var sat til Holland - men da Morten tog motorvejen mod nord ved Kolding Syd - blev jeg alligevel klar over, at der var ugler i mosen.


I stedet gik turen til Billund, hvor et meget lille fly ventede på os - og på at udfordre min flyskræk noget så eftertrykkeligt!


Det lille fly fløj bragte os til Paris - på meget behagelig vis skal siges... Og her trak Morten så 'Lonely Planet Rome' op af tasken - og bekendtgjorde, at vi ikke var nået målet endnu...


To timer senere og i passende tid til aftensmad sad vi derimod i Rom i 20 dejlige aftengrader - og fik lækker italiensk mad og vin! Hvor heldig kan man være!?


De efterfølgende to dage nød vi det vanvittige skønne novembervejr og den uimodståelige by med de mange stræder og pladser, der indbyder til kaffe, vin, fremragende mad og mange kys..


Morten fejrede sin fødselsdag i bare arme og med sol på næsen, i hvad der lignede en god dansk sommerdag!


Vi gik ca. 45 km på de dage vi tilbragte i den skønne by - og vi kunne sagtens ha' gået dem alle igen og mere til, havde vi haft tiden til det - det var virkelig et par gode 'holde i hånd' og 'nyde livet' dage vi fik i Rom!29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page